Finansiering

Vi hjälper er med att finansiera era köp via Nordea Finans till de kunder som önskar.

Tidinställelseavtal

Oberoende av tidpunkt, problem eller kund så ser vi till att tillhandahålla den bästa möjliga service tillgänglig till ett av dem bästa priserna på marknaden.

Grundfilosofin för tidsinställelseavtal är inte att man ska ”betala för att någon ska komma och hjälpa en” utan för att skapa en trygghet och skyldighet gentemot kunden. Genom att skapa tidsinställelseavtal så garanteras skydd av den utrustning som inkluderas i avtalet, man kan då som kund känna sig trygg och veta att service utförs i enlighet med det avtal som tecknas och inom den tid som man anser är rimlig. Vi har då en skyldighet att utföra service på den berörda utrustningen inom en viss tid.

Tidsinställelseavtalen kan tecknas på all utrustning som vi har med på våran servicelista, exempelvis faxar, skrivare, multimaskiner, kopiatorer och givetvis datorer.

I avtalet kan det ingå ett visst antal timmar varje månad då vi åker till kunden för att säkerställa att all utrustning är i bästa möjliga kondition för att minimera risken av allvarliga fel.