Partners

En av de ledande tillverkarna av digitala kontorsmaskiner. LAN-System leverar allt från små skrivare till produktionsmaskiner för tryckerier.
Oavsett om ditt företag fyller ett rum eller cirklar jorden runt, erbjuder Lexmark de bildlösningar, teknologier och tjänster du behöver för att lyckas.
Vi kombinerar vår professionalism med ett mänskligt partnerskap.
MANICO tillverkar interaktiva och visuella presentationslösningar med hjälp av ”touch teknik”. Företaget har stor erfarenhet av produkter för interaktivt lärande och interaktiva möten.
Lenovo erbjuder högkvalitativa och pålitliga bärbara datorer, stationära datorer och andra lösningar för såväl stora som små till medelstora företag.
HP är en av de ledande tillverkarna av datorer och kringutrustning. Sedan september 2012 är LAN-System även HP Partner.
Vi har sedan starten 2002 arbetat för att ligga i teknikens framkant och vi följer ständigt den tekniska utvecklingen vilket har resulterat i att vi kunnat erbjuda flexibla, kundanpassade lösningar tillika goda, trogna och långvariga kundrelationer.
Forss IT AB är ett serviceinriktat och lokalt IT-företag från Katrineholm som grundades 1998, sedan dess har vi dagligen hjälpt våra kunder att använda IT på bästa sätt, så att de kan öka sin lönsamhet.